Een cortenstaal borderrand? De 5 grootste voordelen op een rij

Een cortenstaal borderrand? De 5 grootste voordelen op een rij

Als je op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle oplossing voor het afbakenen van je tuin of borders, dan is een cortenstaal borderrand een uitstekende keuze. Cortenstaal is een metaallegering die bestaat uit staal met een hoge corrosiebestendigheid. Het staat ook wel bekend als weervast staal omdat het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en vorst.

Een van de grootste voordelen van een cortenstaal borderrand is dat het een mooie roestbruine kleur krijgt naarmate het langer wordt blootgesteld aan de elementen. Dit geeft een natuurlijke en rustieke uitstraling aan je tuin. Maar er zijn nog meer redenen waarom je zou moeten kiezen voor stalen borderranden.

Duurzaamheid

Cortenstaal is een zeer duurzaam materiaal dat lang meegaat. Het is bestand tegen corrosie en roestvorming, waardoor het minder snel zal slijten dan andere materialen. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van je cortenstaal borderrand zonder dat je deze hoeft te vervangen.

Flexibiliteit

Een ander voordeel van een cortenstaal borderrand is dat ze buigzaam zijn. Je kunt ze in verschillende vormen buigen en snijden, waardoor je ze kunt aanpassen aan de vorm van je borders of tuin. Dit maakt het mogelijk om creatieve en unieke ontwerpen te maken die perfect passen bij je persoonlijke stijl en smaak.

Milieuvriendelijk

Cortenstaal is een milieuvriendelijk materiaal omdat het volledig recyclebaar is. Het kan worden hergebruikt en omgesmolten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het materiaal. Dit betekent dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld door te kiezen voor een cortenstaal borderrand.

Onderhoudsvriendelijk

Tot slot is een cortenstaal borderrand zeer onderhoudsvriendelijk. Je hoeft ze niet te schilderen of te behandelen met speciale middelen om ze in goede staat te houden. Je kunt ze gewoon laten roesten en de natuurlijke uitstraling behouden. Dit bespaart tijd en geld op lange termijn.

Kortom, een cortenstaal borderrand is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een duurzame, flexibele, milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke oplossing voor het afbakenen van je tuin of borders. Ze geven je tuin een natuurlijke en rustieke uitstraling en gaan jarenlang mee.

 • Kantopsluiting – Cortenstaal – 106 x 16 cm

  Oorspronkelijke prijs was: €12,95.Huidige prijs is: €8,50.
 • Multi-Edge – Cortenstaal – 100 x 17.5 cm – Kantopsluiting

  Oorspronkelijke prijs was: €12,95.Huidige prijs is: €8,75.
 • Kantopsluiting – cortenstaal – 106 x 24 cm

  14,95
 • Kantopsluiting – cortenstaal – 106 x 40 cm

  27,95

Share this post


Toegevoegd aan winkelmand: