Bescherm je kat met kattengaas en zorg dat deze in de tuin blijft

Bescherm je kat met kattengaas

Bescherm je kat met kattengaas en zorg dat deze in de tuin blijft

Bescherm je kat met kattengaas: Als kattenliefhebber wil je je kat natuurlijk de mogelijkheid geven om buiten te genieten van frisse lucht en zonneschijn. Echter kan het soms gevaarlijk zijn om je kat zonder toezicht buiten te laten, omdat ze kunnen ontsnappen of gewond kunnen raken door andere dieren of auto’s. Gelukkig is er een oplossing: kattengaas.

Met kattengaas kun je je kat veilig in de tuin houden terwijl deze toch kan genieten van de buitenlucht. Het gaas is van hoge kwaliteit en is stevig genoeg om zowel lichte als zware katten tegen te houden, zelfs als ze proberen te klimmen of te graven. Zo kun je met een gerust hart je kat buiten laten en hoef je je geen zorgen te maken dat deze kan ontsnappen.

Bescherm je kat met kattengaas beugels

Het kattengaas systeem is een complete oplossing inclusief gaas en stalen beugels. De beugels worden om de twee meter aan de schutting geplaatst. Wij bieden beugels aan in zowel een platte als hoge variant, waardoor je zelf kunt bepalen hoe hoog het gaas moet zijn om jouw kat binnen de omheining te houden. De hoge beugel steekt boven de schutting uit en de platte beugel komt verder de tuin in. Daarnaast bieden we lichte en zware beugels aan, waarbij de lichte beugels geschikt zijn voor katten tot 4,5 kg en de zware beugels voor katten zwaarder dan 4,5 kg.

Katvriendelijke oplossing

Ons kattengaas systeem is niet alleen effectief, maar ook katvriendelijk ontworpen. De beugels hebben geen scherpe randen of uitstekende delen waar de kat zich aan kan bezeren. Daarnaast zijn er geen agressieve oplossingen nodig en kan je viervoeter gewoon onbezorgd buiten tijd doorbrengen.

Ontsnapt je kat? 3 redenen om je kat in de tuin te houden

Conflicten met buren voorkomen

Katteneigenaren hebben diverse redenen om hun kat binnen de omheining van de tuin te houden en te beschermen tegen de gevaren van buiten. Een van de belangrijkste redenen is het voorkomen van overlast bij buren en andere omwonenden. Katten hebben namelijk de neiging om in de tuinen van anderen te gaan en daar planten om te woelen, te krabben en hun behoefte te doen, wat kan leiden tot onnodige spanningen en conflicten. Een kattengaas systeem biedt in dit geval een ideale oplossing om de kat veilig in de eigen tuin te houden.

Bescherm je kat bij onveilige situaties

Veiligheid van de kat is een belangrijke reden voor katteneigenaren om te kiezen voor een kattengaas systeem. Katten lopen buiten de tuin namelijk risico op gevaarlijke situaties, zoals druk verkeer en agressieve dieren. Daarnaast kunnen giftige planten een gevaar vormen voor katten die graag buiten spelen. Bovendien kunnen raskatten diefstalgevoelig zijn, waardoor het belangrijk is om ze te beschermen.

Om deze redenen geven veel katteneigenaren de voorkeur aan het houden van hun kat in de tuin, waar ze veilig en vrij kunnen rondlopen zonder deze risico’s.

Bescherm je kat bij gezondheidsproblemen

Ten slotte kunnen gezondheidsproblemen ook een reden zijn om de kat binnen de tuin te houden. Een zwak immuunsysteem, suikerziekte of een besmettelijke ziekte kunnen bijvoorbeeld redenen zijn om de kat niet buiten te laten komen. In deze gevallen biedt het kattengaas systeem een uitkomst om de kat veilig in de tuin te houden en toch te laten genieten van de buitenlucht.

Een vraag stellen of offerte opvragen?

Als je meer informatie wilt over ons kattengaas systeem of een offerte wilt aanvragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze maatwerkexperts staan voor je klaar om je te helpen bij het selecteren van de juiste beugels en het installeren van het kattengaas.

Share this post


Toegevoegd aan winkelmand: