Katten in de tuin houden? Kattengaas biedt de oplossing

kattengaas

Katten in de tuin houden? Kattengaas biedt de oplossing

Katten zijn vaak dol op de vrijheid van de buitenlucht, maar als eigenaar wilt u ze soms toch graag binnen de veilige omheining van uw eigen tuin houden. Gelukkig biedt kattengaas de oplossing. Bij ons kunt u terecht voor een uniek kattengaas systeem dat bestaat uit kwalitatief kattengaas en stalen beugels.

Kattengaas beugels: voor lichte en zware katten

De kattengaas beugels zijn verkrijgbaar in een platte en hoge variant. De hoge variant steekt hoger boven de schutting uit en de platte variant komt verder de tuin in. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe hoog het gaas moet zijn om jouw kat binnen de omheining te houden. Daarnaast kun je kiezen tussen een lichte of zware beugel. Lichte beugels zijn voor katten tot 4,5 kg en zware beugels zijn voor katten zwaarder dan 4,5 kg.

Redenen om katten in de tuin te houden

Katten in de tuin houden? Er zijn talloze redenen waarom kateigenaren hiervoor kiezen:

Katten in de tuin houden? Overlast bij de buren voorkomen

Een belangrijke reden is om overlast bij buren en andere omwonenden te voorkomen. Katten hebben de neiging om in tuinen van anderen te gaan, planten om te woelen, te krabben en hun behoeften te doen, wat voor onnodige spanningen kan zorgen. In dat geval is een kattengaas systeem een ideale oplossing om de kat veilig in eigen tuin te houden.

Beschermen van uw kat

Een andere reden is de veiligheid van de kat. Buiten de tuin lopen katten risico op gevaarlijke situaties, zoals druk verkeer en andere dieren die agressief kunnen zijn. Ook kunnen giftige planten een gevaar vormen voor katten die graag buiten spelen. Daarom kiezen veel katteneigenaren ervoor om hun kat in de tuin te houden, waar ze vrij en veilig kunnen rondlopen.

Gezondheidsproblemen

Ten slotte kan het voorkomen dat een kat bepaalde gezondheidsproblemen heeft, waardoor het onwenselijk is om hem of haar buiten de tuin te laten komen. Dit kan bijvoorbeeld komen door een zwak immuunsysteem, suikerziekte of een besmettelijke ziekte. In deze gevallen kan het kattengaas systeem uitkomst bieden om de kat veilig in de tuin te houden en alsnog te laten genieten van de buitenlucht.

Katvriendelijk systeem

Ons kattengaas systeem is niet alleen effectief, maar ook katvriendelijk. De beugels zijn zo ontworpen dat ze geen scherpe randen of uitstekende delen hebben waar de kat zich aan kan bezeren. Bovendien is het een uitstekende vervanger voor meer agressieve oplossingen, zoals duivenpinnen. Zo kunnen zowel kat als baasje onbezorgd genieten van het buitenleven.

Ons kattengaas systeem is 99% effectief

Uw katten in de tuin houden? Ons kattengaas systeem is zeer effectief en biedt een betrouwbare oplossing om uw kat veilig in de tuin te houden. Met een effectiviteit van maar liefst 99% krijgen katten geen kans om te ontsnappen uit de tuin. Het kattengaas is van hoge kwaliteit en de bijbehorende stalen beugels zijn stevig genoeg om zowel lichte als zwaardere katten tegen te houden. Zo kunt u met een gerust hart uw kat buiten laten en genieten van de frisse buitenlucht.

Contact opnemen of vragen over ons unieke kattengaas systeem?

Ons kattengaas systeem is zeer effectief en biedt een betrouwbare oplossing om uw kat veilig in de tuin te houden. Met een effectiviteit van maar liefst 99% krijgen katten geen kans om te ontsnappen uit de tuin. Het kattengaas is van hoge kwaliteit en de bijbehorende stalen beugels zijn stevig genoeg om zowel lichte als zwaardere katten tegen te houden. Zo kunt u met een gerust hart uw kat buiten laten en genieten van de frisse buitenlucht.

 • Cathappy Kattengaas – Rol

  0,00735,95
 • Cathappy kattengaas – Voordeelpakket

  134,95599,95
 • Cathappy kattengaas Beugel – Hoog

  24,95
 • Cathappy kattengaas Beugel – Plat

  24,95

Share this post


Toegevoegd aan winkelmand: