Kattengaas: de ideale oplossing voor kattenliefhebbers

kattengaas

Kattengaas: de ideale oplossing voor kattenliefhebbers

Als kattenliefhebber wil je natuurlijk dat je kat veilig buiten kan spelen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij of zij wegloopt of in gevaarlijke situaties terechtkomt. Kattengaas biedt hiervoor de ideale oplossing. In deze blog leggen we uit wat kattengaas is en waarom het zo handig is voor jou als kattenliefhebber.

Wat is kattengaas?

Kattengaas is gaas dat speciaal is ontworpen om katten binnen een bepaald gebied te houden. Het gaas is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft kleine mazen, zodat katten er niet doorheen kunnen glippen. Kattengaas kan op verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld om een balkon, terras, tuin of zelfs een hele achtertuin af te zetten.

Waarom is kattengaas handig?

Er zijn verschillende redenen waarom kattengaas handig is voor kattenliefhebbers. Ten eerste zorgt het ervoor dat je kat veilig buiten kan spelen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij of zij wegloopt of in gevaarlijke situaties terechtkomt. Daarnaast voorkomt kattengaas dat je kat schade aanricht aan de tuin van de buren of andere eigendommen in de buurt. Ook kan kattengaas helpen om andere dieren buiten te houden, zoals honden of roofvogels.

Hoe gebruik je kattengaas?

Kattengaas kan op verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van de situatie en de omgeving. Bijvoorbeeld als afrastering van een balkon, als afscheiding van een terras of als omheining van een hele tuin. In het geval van Cathappy wordt er gebruik gemaakt van stevige metalen beugels en gaas. Doordat de beugels naar binnen toedelen, kunnen katten niet langer over de schutting heenklimmen.

Kattengaas is dus de ideale oplossing voor kattenliefhebbers die hun kattenvriend op een veilige manier buiten willen laten spelen. Het gaas is duurzaam, heeft kleine mazen en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het voorkomt dat je kat wegloopt of in gevaarlijke situaties terechtkomt en beschermt ook de eigendommen van anderen in de buurt.

 • Cathappy Kattengaas – Rol

  0,00735,95
 • Cathappy kattengaas – Voordeelpakket

  134,95599,95
 • Cathappy kattengaas Beugel – Hoog

  24,95
 • Cathappy kattengaas Beugel – Plat

  24,95

Share this post


Toegevoegd aan winkelmand: