Ontsnapt je kat? Kattengaas houdt de kat in de tuin

ontsnapt je kat uit de tuin?

Ontsnapt je kat? Kattengaas houdt de kat in de tuin

Ontsnapt je kat uit de tuin? Katten zijn van nature graag buiten en genieten van hun vrijheid, maar soms wil je hen als eigenaar wil je de kat in de tuin houden. Gelukkig biedt ons kattengaas systeem hiervoor een oplossing. Wij bieden een uniek systeem bestaande uit kwalitatief kattengaas en stalen beugels.

Ontsnapt je kat? Kattengaas houdt de kat in de tuin

Ons kattengaas systeem biedt de perfecte oplossing voor katteneigenaren die hun huisdieren graag binnen de veilige omheining van hun tuin willen houden. We bieden unieke kattengaas systemen, bestaande uit hoogwaardig kattengaas en stalen beugels. De beugels zijn beschikbaar in platte en hoge varianten, zodat je zelf kunt bepalen hoe hoog het gaas moet zijn om jouw kat binnen de omheining te houden. Bovendien kun je kiezen tussen lichte of zware beugels, afhankelijk van het gewicht van jouw kat.

Ons kattengaas systeem is niet alleen effectief, maar ook zeer katvriendelijk. De beugels zijn ontworpen zonder scherpe randen of uitstekende delen waar de kat zich aan kan bezeren. Het gaas is bovendien zacht en flexibel, waardoor de kat veilig tegenaan kan leunen en niet vast kan komen te zitten.

Bescherm je kat met kattengaas

Ontsnapt je kat? Kattengaas houdt de kat in de tuin

Overlast bij de buren voorkomen

Katteneigenaren hebben verschillende redenen om hun kat in de tuin te houden en te beschermen tegen de gevaren buiten. Eén van de belangrijkste redenen is om overlast bij buren en andere omwonenden te voorkomen. Katten kunnen namelijk de neiging hebben om in tuinen van anderen te gaan en daar planten om te woelen, te krabben en hun behoeften te doen. Dit kan voor onnodige spanningen en conflicten zorgen. Een kattengaas systeem is in dat geval de ideale oplossing om de kat veilig binnen de omheining van de eigen tuin te houden.

Ontsnapt je kat uit de tuin? De veiligheid van je kat garanderen

Naast overlast bij de buren is de veiligheid van de kat een belangrijke reden om te kiezen voor een kattengaas systeem. Buiten de tuin lopen katten namelijk risico op gevaarlijke situaties, zoals druk verkeer en andere dieren die agressief kunnen zijn. Ook kunnen giftige planten een gevaar vormen voor katten die graag buiten spelen. Daarom willen veel katteneigenaren hun kat in de tuin houden, waar ze vrij en veilig kunnen rondlopen zonder risico op deze gevaren.

Je kat in de tuin houden vanwege gezondheidsproblemen

Ten slotte kunnen er gezondheidsproblemen zijn waardoor het beter is om de kat binnen de tuin te houden. Een zwak immuunsysteem, suikerziekte of een besmettelijke ziekte kunnen bijvoorbeeld redenen zijn om de kat niet buiten de tuin te laten komen. In deze gevallen biedt het kattengaas systeem een uitkomst om de kat veilig in de tuin te houden en tegelijkertijd te laten genieten van de buitenlucht.

Ons kattengaas systeem biedt 99% effectiviteit

Als je jouw kat veilig in de tuin wilt houden, biedt ons kattengaas systeem een effectieve en betrouwbare oplossing. Het gaas is van hoge kwaliteit en de bijbehorende stalen beugels zijn stevig genoeg om zowel lichte als zwaardere katten tegen te houden. Met een effectiviteit van 99% kunnen katten niet ontsnappen uit de tuin. Dit stelt je in staat om uw kat buiten te laten en te genieten van de frisse lucht, terwijl je gerust bent dat uw kat niet uit de tuin ontsnapt.

Contact opnemen

Ontsnapt je kat uit de tuin en wil je graag je tuin veilig maken voor jouw kat? Neem dan contact met ons op voor een offerte of meer informatie over ons kattengaas systeem. Onze maatwerk experts staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste beugels en het plaatsen van het kattengaas.

 • Cathappy Kattengaas – Rol

  0,00735,95
 • Cathappy kattengaas – Voordeelpakket

  134,95599,95
 • Cathappy kattengaas Beugel – Hoog

  24,95
 • Cathappy kattengaas Beugel – Plat

  24,95

Share this post


Toegevoegd aan winkelmand: