Gaat u kamperen? Vergeet geen tentdoek en tenttapijt mee te nemen!

Gaat u kamperen? Vergeet geen tentdoek en tenttapijt mee te nemen!

Gaat u kamperen? Vergeet geen tentdoek en tenttapijt mee te nemen!

Gaat u er deze zomer even lekker op uit, om te kamperen op een camping in het mooie Nederland of misschien wel een stuk verderop? Ga dan niet van huis zonder het scherp geprijsde tentdoek en tenttapijt van Worteldoek.nl! U verblijf wordt daarmee een stuk aangenamer.

Tentdoek

Tentdoek is een doek dat onder de caravan en de (voor)tent wordt gelegd. Tentdoek is een ademend en waterdoorlatend materiaal, zodat uw tent niet onder water loopt en het gras genoeg zuurstof krijgt om te overleven. Veel campings verplichten tegenwoordig een ademend doek voor onder uw tent en caravan. Het doek is makkelijk schoon te maken en op te vouwen zodat u het meerdere vakanties kunt gebruiken. Bevestiging kan gebeuren via grondpennen. Bevestig de pennen om de meter!

Tentdoek assortiment

Tenttapijt

Tenttapijt is een tapijtdoek voor in uw (voor)tent. Het is gemaakt van een stevig materiaal en is ideaal om meerdere vakanties op te leven. Het is makkelijk schoon te maken en op te vouwen of rollen. Het is een duurzaam materiaal en gaat lang mee. De pakketten zijn daarnaast scherp geprijsd en leverbaar in verschillende kleuren en maten! Zodat er altijd een tapijt voor u bij zit!

Tenttapijt

Bestellen tentdoek & tenttapijt

Wilt u tentdoek en / of tenttapijt bestellen. Voeg dan de juiste producten toe in uw winkel mand. Na betaling wordt uw pakket binnen 2 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Share this post


Toegevoegd aan winkelmand: