Welkom! De nieuwe webshop van Worteldoek.nl

Welkom! De nieuwe webshop van Worteldoek.nl

Welkom! De nieuwe webshop van Worteldoek.nl!

Worteldoek.nl heeft een nieuwe website. Het bestelproces is nu nog duidelijker en beter en misschien nog wel belangrijker: we hebben lagere prijzen! Daarnaast blijft natuurlijk gelden dat u bestelling over het algemeen binnen 2 werkdagen wordt geleverd, dat u altijd bij ons terecht kan voor uw vragen en dat u verzekerd bent van de beste kwaliteit producten.

Hieronder vertellen we u graag meer over ons assortiment.

Een diep assortiment met scherpe prijzen!

Worteldoek

Worteldoek

Op zoek naar goedkope pakketten en rollen worteldoek? Dan bent u bij Worteldoek.nl aan het goede adres. We bieden u verschillende kwaliteiten en afmetingen, waardoor u altijd vindt wat u zoekt! Onze combideals zijn worteldoek pakketten inclusief grondpennen.

Windbreeknet

Heeft u last van de wind in uw tuin en/of wilt u meer schaduw en privacy in uw tuin? Dan zijn onze rollen en pakketten windbreeknet echt wat voor u! We hebben een breed en scherp geprijsd assortiment. Het windbreeknet is makkelijk vast te zetten met Tie-rips!

Windbreeknet

Mollengaas

Mollengaas

Heeft u last van molshopen en mollengangen in uw tuin? Leg mollengaas onder uw gazon en u heeft geen last meer van mollen in uw tuin! Geleverd in voordelige pakketten of op goedkope rollen.

Tie-rips

Tie-rips zijn ideaal voor allerlei toepassingen! Worteldoek.nl heeft een breed assortiment tie-rips zodat u altijd de tie-rips vindt die u zoekt! Met tie-rips kunt u bijvoorbeeld kabels bij elkaar binden, doeken en netten vastzetten en u weet vast nog meer toepassingen.

Tie-rips

Grindplaat

Grindplaat

Wilt u dat uw grind en split stevig blijft liggen, en niet wegzakt als u erover heen rijd of loopt? Kies dan voor de splitplaten & grindplaten van Worteldoek.nl. Leverbaar in verschillende kleuren, zodat u het kunt aanpassen aan de kleur van uw grind of split.

Ecolat

Op zoek naar een sterke en duurzame tuinafboording die je makkelijk kan aanleggen, bewerkbaar is zoals hout, rotvrij en volkomen milieuvriendelijk? De Ecolat is precies wat u zoekt! Eco omdat het gemaakt is van gerecycled kunstof. Makkelijk aan te leggen en een prachtige toevoeging aan uw tuin!

Ecolat

Bestellen bij Worteldoek.nl

Bent u enthousiast geworden over ons assortiment? Ga dan snel naar onze webshop en bestel de artikelen die u nodig heeft! Binnen 2 werkdagen wordt u bestelling bezorgd!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Share this post


Toegevoegd aan winkelmand: