Vogels in de tuin houden? Dat kan met onze vogelnetten!

vogelnet

Vogels in de tuin houden? Dat kan met onze vogelnetten!

Uw vogels in de tuin houden? Voor sommige vogelliefhebbers is het belangrijk dat hun gevederde vrienden velig kunnen rondvliegen in de tuin zonder dat ze kunnen ontsnappen vliegen. Om dit te realiseren is het mogelijk om gebruik te maken van vogelnetten.

Vogels in de tuin houden? De 6 voordelen van vogelnet

Vogelnetten bieden het grote voordeel dat uw vogels veilig in de tuin kunnen blijven zonder te ontsnappen. Onze vogelnetten zijn gemaakt van sterk geweven polyethyleen en is verkrijgbaar in 3 verschillende maaswijdtes: 15 mm, 22 mm en 28 mm.

Sterk materiaal dat jarenlang meegaat

Onze vogelnetten zijn gemaakt van duurzaam en sterk materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Dit betekent dat het vogelnet lang meegaat en je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Lichtgewicht vogelnetten

Het lichtgewicht materiaal maakt het net eenvoudig om op te hangen en is er bijvoorbeeld geen stalen constructie nodig.

Vogels in de tuin houden en voorkomen dat ze kunnen ontsnappen

Vogelnetten zorgen ervoor dat vogels binnen de tuin blijven en niet kunnen ontsnappen. Dit is ideaal voor mensen die hun vogels graag vrij laten rondvliegen, maar toch willen dat ze binnen de veilige grenzen van de tuin blijven.

Beschermt fruitbomen en andere gewassen tegen vogels

Vogels kunnen flink wat schade aanrichten aan fruitbomen en gewassen. Vogelnetten bieden ook hier een uitstekende oplossing voor en beschermen de planten tegen vogels die erop afkomen om te eten.

Makkelijk op te hangen en te gebruiken

Vogelnetten zijn eenvoudig op te hangen en te gebruiken. Ze kunnen snel worden geïnstalleerd en zijn een effectieve manier om vogels binnen de tuin te houden en te beschermen tegen schade aan planten en gewassen.

Door het gebruik van vogelnetten in de tuin kun je er dus voor zorgen dat je vogels veilig kunt houden en tegelijkertijd je tuin en gewassen beschermt.

vogelnetten: vogels in de tuin houden

Installatietips

Vogels in de tuin houden met blauw vogelnet

Wist u dat vogels de kleur blauw beter waarnemen dan bijvoorbeeld de kleur zwart? Door het gebruik van een blauw vogelnet wordt de zichtbaarheid van het net voor vogels verbeterd en wordt de kans dat ze erin verstrikt raken verkleind.

Vogelnetten strak spannen

Maar niet alleen de kleur van het net is belangrijk, ook het strak spannen ervan is cruciaal. Een goed gespannen vogelnet voorkomt namelijk dat vogels erin verstrikt raken. Zorg er daarom voor dat het net strak genoeg gespannen wordt en dat het net goed is geïnstalleerd. Het installeren van een vogelnet is bovendien gemakkelijk en kan worden aangepast aan de grootte en vorm van uw tuin.

Share this post