Betaalmethodes

Betaalmethodes

U kunt bij ons op worteldoek.nl met een van de volgende betaalmethodes afrekenen:

iDeal
Dit is de meest voorkomende betaalmethode in Nederland. Hiermee kunt u uw bank selecteren uit het lijstje met ondersteunde banken en wordt u daarna doorgeleid naar de betalingsomgeving van het online bankieren van uw eigen bank. Na afronding van de betaling komt u dan weer terug op onze eigen webwinkel.

Algemene creditcard
Onder de geaccepteerde creditcards vallen in ieder geval Maestro, Mastercard en VISA. Sommige andere creditcards kunnen soms ook geaccepteerd worden, maar kunnen wij geen garantie op bieden dat deze werken.

Mastercard
Een aparte betaalmethode specifiek voor Mastercard creditcards, andere creditcards worden bij deze betaalmethode dus niet geaccepteerd.

VISA
Een aparte betaalmethode specifiek voor VISA creditcards, andere creditcards worden bij deze betaalmethode dus niet geaccepteerd.

AfterPay
Hiermee kunt u kiezen voor ‘achteraf betalen’. U krijgt dan uw bestelling toegestuurd waarna u een betaalverzoek krijgt van AfterPay om de betaling af te ronden. AfterPay geeft u daar tot maximaal 14 dagen de tijd voor zodat u uw bestelling thuis kunt ontvangen en controleren voor u deze afrekent. Voor uitgebreide informatie over hoe dit werkt kunt u terecht op de website van AfterPay.

Directe bankoverschrijving
Komt u er niet uit tijdens het afrekenen om wat voor reden dan ook, of staat uw gewenste betaalmethode er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan kunnen wij u een betaallink sturen via de mail. Met deze betaallink kunt u eenvoudig een directe bankoverschrijving voldoen en kunnen wij de bestelling handmatig doorvoeren in ons systeem.